Γιατί επιλέγουν το Τropaio, χιλιάδες αναγνώστες;

Τropaio: Ο Μήνας Σεπτέμβριος ήταν ένας μήνας γεμάτος αγάπη για το Τropaio. Μας αγαπήσατε, μας ξεχωρίσατε, μας κάνατε καθημερινή σας συνήθεια, γιατί θέλατε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις από υπεύθυνους !
Όμως ήταν η στιγμή, που έπρεπε ν αποδείξουμε πόσο καλοί είμαστε στο ρεπορτάζ, σε όλα τα επίπεδα. Τ ότι αυτή την δύσκολη περίοδο μας κρατάτε τόσο ψηλά, για εμάς είναι η μεγαλύτερη ψήφος εμπιστοσύνης!
Χιλιάδες είναι οι αναγνώστες, έχουμε δει και μεγαλύτερα νούμερα, όμως αυτά τα νούμερα, λόγω της συγκυρίας, έχουν μεγαλύτερη αξία! Με τα 678, να αποτελεί τον μικρότερο αριθμό μοναδικών χρηστών σε μια ημέρα, κλείσαμε έναν υπέροχο μήνα, φτάνοντας ακόμα και τους χιλιάδες αναγνώστες.

Το σημαντικότερο; Δεν χάσαμε κανέναν σας απ όσους είχαμε και απ όσους κερδίσαμε αυτή την περίοδο! Εκτιμήθηκε προφανώς, η διαλογή των ειδήσεων μας, η ενημέρωση στο μέτρο που έπρεπε με τον τρόπο που έπρεπε, η συνέπεια, η ειλικρίνεια, μα κυρίως ο σεβασμός μας, αφού ποτέ δεν προσπαθήσαμε να κερδίσουμε “κλεμμένα κλικ” με ψεύτικες ειδήσεις!
Υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε με τον ίδιο σεβασμό απέναντι σας! Ο  Οκτώβριος μόλις μπήκε και πρόκειται για έναν μήνα που ναι μεν, θα μας βρει όλους πιο κοντά αλλά και έξω από τα σπίτια μας, ωστόσο θα ζήσουμε και πάλι περίεργες και πρωτόγνωρες καταστάσεις!

Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!