Ζητείται… αντιπολίτευση στο Δήμο Λαυρεωτικής

Tropaio: Όσο κι αν κάποιος θα έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος να μας ενοχλεί, αντιθέτως, αν κάποιος διαθέτει την ελάχιστη δημοκρατική ευαισθησία, θα έπρεπε τουλάχιστον να ανησυχεί.

Ένα ερώτημα που απασχολεί όλο ένα και περισσότερους πολίτες και όχι άδικα όπως φαίνεται, είναι αν υπάρχει, πού και με ποιό τρόπο ακριβώς δραστηριοποιείται η αντιπολίτευση του δήμου Λαυρεωτικής.

Ελάχιστοι εκ των εκλεγμένων συμβούλων έχουν σηκώσει κάποιο θέμα έως τώρα, ενώ η πλειοψηφία παραμένει σιωπηρή χωρίς να παρεμβαίνει.
Δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν λάβει εκατοντάδες σταυρούς προτίμησης, μοιάζουν αποκομμένοι ή αδιάφοροι προς την επικαιρότητα, ενώ άλλοι εμφανίζουν μηδαμινή ή σχεδόν καμία πολιτική δραστηριότητα πλέον.

Εξαιρετικά δύσκολο επίσης είναι να βρεθεί κάπου, κάποια ουσιαστική παρέμβαση είτε με τη μορφή έστω καλοπροαίρετης κριτικής, άρθρου ή  επερώτησης για κάποια εκ των πεπραγμένων ή μή του Δημάρχου και της παρούσης δημοτικής αρχής.

Αν δεν ήτανε η αγωνία πολλών απλών πολιτών τα καθημερινά μηνύματα που λαμβάνη το Τropaio. Τώρα το τι μεσολάβησε και άλλαξε ρότα 180 μοιρών εδώ και  ένα χρόνο είναι μάλλον κάτι που δε θα βγει προς τα έξω εύκολα.
Και να φανταστεί κανείς ότι έχει περάσει ένας και πλέον χρόνος από τις τελευταίες εκλογές, που ούτε λίγο ούτε πολύ η τωρινή δημοτική αρχή δεν έχει να επιδείξει κάτι ενθαρρυντικό.

Όσο για έργα υποδομής, μάλλον θα πρέπει να κάνουν λίγο ακόμα υπομονή οι πολίτες της Λαυρεωτική για να δούνε κάτι από το μακρινό παρελθόν. Πέραν των εξαγγελιών  πεζοδρόμησης που ίσως και να περιπλέξει με τη σειρά της λίγο ακόμα το κυκλοφοριακό, δεν ακούγονται και πολλά. Το γκρέμισμα του οικοδομικού τετραγώνου στην επάνω πλατεία μήπως είναι σε καθεστώς ωρίμανσης.. Αναμένουμε!
Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!