Αρτοζαχαροπλαστείο Ρουμπάνη: Το προζυμένιο ψωμί έχει όνομα και βγαίνει στη Κερατέα

Τropaio: Λειτουργικά, σύγχρονα, μοντέρνα, με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, προσφέρουν φρέσκα, ποιοτικά προϊόντα που ζυμώνονται παράγονται και ψήνονται καθημερινά. Στο αρτοζαχαροπλαστείο ΡΟΥΜΠΑΝΗ που η λειτουργία του χρονολογείτε από το 1905, μπορείτε να ανακαλύψετε όλους τους λόγους που κάνουν το αρτοζαχαροπλαστείο να υπερέχει ποιοτικά!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι το νοστιμότερο ψωμί είναι το προζυμένιο. Πλέον οι περισσότεροι φούρνοι έχουν στα ράφια τους διάφορες εκδοχές ψωμιού με προζύμι. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί καταναλωτές είναι ότι ελάχιστοι φούρνοι παρασκευάζουν αμιγώς προζυμένιο ψωμί, χωρίς καθόλου μαγιά. Κι αυτό γιατί η συγκεκριμένη μέθοδος κοστίζει περισσότερο και απαιτεί χρόνο.
Δεν είναι τυχαίο ότι το κατάστημα του Αρτοζαχαροπλαστείο ΡΟΥΜΠΑΝΗ στην Κερατέα προσελκύουν πελάτες από κάθε γωνιά της αττικής. Μόνο αν δοκιμάσεις το προζυμένιο τους ψωμί θα καταλάβεις!

Ο ΡΟΥΜΠΑΝΗΣ Χρησιμοποιεί αγνές πρώτες ύλες χωρίς να λογαριάζει το κόστος. Για τον λόγο αυτό ο κόσμος είναι πάντα ευχαριστημένος. Όταν βάζεις μεράκι στη δουλειά σου, οι ώρες στο εργαστήριο περνούν ευχάριστα γιατί νιώθεις ότι δημιουργείς .

Στο αρτοζαχαροπλαστείο ΡΟΥΜΠΑΝΗ θα βρει κανείς δεκάδες είδη ψωμιού, διάφορα είδη γλυκισμάτων, μεγάλη γκάμα κερασμάτων και σιροπιαστών, αρκετά είδη από σφολιατοειδή και κουλουράκια, λουκουμάδες, καφέ, και εξαιρετικό παγωτό δικής τους παραγωγής.  Επισκεφτείτετο και δεν θα χάσετε ! Βρίσκετε Βασ Σοφίας 36 Κερατέα.

Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!