Ντόναλντ Τραμπ: Μετά τον Λευκό Οίκο, θα χάσει και τη Μελάνια;


Tropaio: Τον Τραμπ τον εξαφάνισε από το Λευκό Οίκο ο Ερντογάν, που τον άφησε και αλώνιζε ανενόχλητος στη Λιβύη, στη Συρία, στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά και στη Mεσόγειο, χωρίς να του κόψη τον τσαμπουκά.

Είχε δηλώσει σε μια δηλώσει του ο Τραμπ, ότι ο τούρκος πρόεδρος είναι αδελφικός του φίλος , γι’αυτο και οι Ελληνοαμερικάνοι τον ΜΑΥΡΙΣΑΝ !!!

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι η Μελάνια Τραμπ “έχει κλειστεί στον εαυτό της” και έχει επαφές άλλα μέλη της οικογένειας του Τραμπ. Φουντώνουν ξανά οι φήμες για πιθανό διαζύγιο.
Σιωπηλή και χωρίς κανένα σχόλιο φαίνεται πως σκοπεύει να παραμείνει -τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας- η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Η Μελάνια Τραμπ θα είναι ένα από τα πρόσωπα που θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα μετά την ήττα του συζύγου της στις αμερικανικές εκλογές καθώς στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ δεν βρίσκεται και στο καλύτερό της σημείο.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου δήλωσε στο CNN ότι η Μελάνια Τραμπ «έχει κλειστεί στον εαυτό της» και δεν έχει συμμετάσχει σε καμία συνεδρία στρατηγικής με άλλα μέλη της οικογένειας του Τραμπ ή ανώτερα στελέχη της διοίκησης.
Επιπλέον, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν στις εκλογές, διεθνή μέσα ενημέρωσης θυμήθηκαν ότι η Μελάνια Τραμπ είχε βάλει τα κλάμματα μετά τη νίκη Τραμπ το 2016 με έναν φίλο της να υποστηρίζει τότε ότι «δεν περίμενε ποτέ ότι θα κερδίσει».
Ακολούθησαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την απερχόμενο Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να χρειάζεται πέντε μήνες μέχρι να φύγει από τη Νέα Υόρκη όπου ζούσε με τον Ντόναλντ Τραμπ για να πάει στην Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο με τη δικαιολογία ότι ο γιός τους, Μπάρον, «έπρεπε να τελειώσει πρώτα το σχολειό».
Όπως αναφέρει η Daily Mail , η πρώην σύμβολος της Πρώτης Κυρίας, Στέφανι Βολκόφ, έχει υποστηρίξει, επίσης, ότι το ζεύγος Τραμπ κοιμόταν σε ξεχωριστά δωμάτια στον Λευκό Οίκο κάνοντας λόγο για έναν «γάμο-συναλλαγή».

Η Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, μια δεύτερη πρώην σύμβουλος της Μελάνια, έχει υποστηρίξει ότι στην πραγματικότητα ο γάμος των Τραμπ έχει τελειώσει. «Η Μελάνια μετράει κάθε λεπτό μέχρι την αποχώρησή του από το Οβάλ Γραφείο προκειμένου να υποβάλει αίτηση διαζυγίου». Κατά την ίδια ο λόγος που αυτό δεν έγινε κατά τη διάρκεια της προεδρίας Τραμπ ήταν γιατί «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για τη ντροπιαστική κίνησή της αυτή».
Η Μελάνια Τραμπ, πάντως, σε δημόσιες τοποθετήσεις της έχει υποστηρίξει ότι διατηρεί μια «πολύ καλή» σχέση με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ προσθέτοντας ότι σχεδόν ποτέ δεν τσακώνονται.