Μπράβο! Στη κοινωνική πολιτική από το δήμο Λαυρεωτικής

Τropaio: Η άσκηση κριτικής είναι η συνήθης και εύκολη τακτική και αναμενόμενη, δύσκολο όμως, είναι να  δίνει κανείς συγχαρητήρια αναγνωρίζοντας μια πολλά υποσχόμενη και εξαιρετική για αρχή προσπάθεια κάποιου που θεωρείται ικανός .

 Συγχαρητήρια, λοιπόν, στουs υπεύθυνουs  Κοινωνικής Πολιτικής, οι οποίοι  με πολλή προσωπική εργασία και αξιοποιώντας σαν επαγγελματίες  στον χώρο των Δημοσίων Σχέσεων, επιτυγχάνει μέρα με την ημέρα την αναβάθμιση του τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαυρεωτικής .

Ενδεικτικά αναφέρω τις εξής δράσεις: υπερδιπλασιασμός των δικαιούχων σίτισης, αύξηση δικαιούχων και αναβάθμιση προϊόντων κοινωνικού  παντοπωλείου, δωρεάν  παροχή υπηρεσιών και προϊόντων από προσφορές ιδιωτών.

 Εύχομαι η προσπάθεια να συνεχιστεί  με τον ίδιο ζήλο και με αξιοπρέπεια ώστε όσο γίνεται περισσότεροι συμπολίτες μας να λάβουν στήριξη και αρωγή από τις δομές του Δήμου.           

Κάθε κίνηση προσφοράς και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των δημοτών, θα έχει την έμπρακτη στήριξη και συμπαράστασή μας.  

Αφού προηγουμένως θα πρέπει οι δικαιούχοι  να  είναι  πράγματι  ΑΠΟΡΟΙ.   Γιατί  βλέπουμε κάποιους τύπους που το παίζουν εξυπνάκηδες.  Με αυτό το τρόπο  στερούν  τα τρόφιμα από κάποιους που τα έχουν άμεση  ανάγκη!

Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!