Η Λαυρεωτική έχει γίνει νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων.

Tropaio: Σώστε το περιβάλλον! «Είναι μείζον θέμα» Με έντονα και διακριτά από όλους τα σημάδια της κλιματικής αλλαγής, είναι ελάχιστο χρέος μας να αφυπνίσουμε τη συνείδησή μας και να προστατεύσουμε έμπρακτα το περιβάλλον σήμερα, για το καλό όλων μας. Δεν είναι υπόθεση μερικών ρομαντικών ακτιβιστών οικολόγων  είναι ένας τρόπος ζωής που διασφαλίζει την αειφορία της κοινωνίας που ζούμε. Ο καθένας που τη διαταράσσει πρέπει να είναι υπόλογος σε όλους.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής  και ο  “καθήν” αρμόδιος  στη Λαυρεωτική διαθέτει  τα κότσια  να εξαφανίσει όλα τα παράσιτα στη Λαυρεωτική και  να ανασάνει το Περιβάλλον;

Εδώ και χρόνια, βλέπουμε μια εικόνα απαράδεκτη την ανικανότητα του Δήμου Λαυρεωτικής, να προστατέψει και να καθαρίσει το περιβάλλον από τα Ι.Χ    Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον αντιδήμαρχο της καθαριότητας και του περιβάλλον,  έχετε  εικόνα το τη επικρατή στη  Λαυρεωτική;

Σε πολλές γειτονιές της Λαυρεωτικής   υπάρχουν 100-150 σταθμευμένα  εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, τα οποία αποτελούν εστίες μόλυνσης, και κρατούν θέσεις παρκινγκ, ενώ κρατούν κατειλημμένες πολύτιμες για τους κατοίκους θέσεις στάθμευσης, όσον αφορά τα σκουπίδια βλέπουμε κάποια βελτίωση, το πρόβλημα με τους κάδους παραμένει άλυτο εδώ και χρόνια κάδοι σπασμένοι σε κεντρικά σημεία και η δυσοσμία να μην σε δέχεται.

Το Tropaio: θέλει να πιστεύει ότι ο   αντιδήμαρχος  που προέρχεται από την αντιπολίτευση,  θα  ασχοληθεί  σοβαρά με τα θέματα αυτά. Θα επανέλθουμε με το ζήτημα του περιβάλλον γιατί είναι μείζον θέμα!

TROPAIO: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!