Συγχαρητήρια στο Αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας Κερατέας

Το  Τropaio: συγχαίρει και ευχαριστεί δημόσια το ΑΤ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, και όλους όσους συμμετείχαν στη συντονισμένη επιχείρηση ανεύρεσης του κακοποιού που λεηλατούσε τα καταστήματα στην Κερατέα!

Η επιτυχής έκβαση της παραπάνω επιχείρησης της Αστυνομίας συμβάλει στην τόνωση αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου Λαυρεωτικής  και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την επιχειρησιακή ετοιμότητα, την άρτια εκπαίδευση και αποτελεσματικότητα των σωμάτων ασφαλείας.

Ένας 40χρονος ημεδαπός συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας στην Κερατέα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας, για κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, ο 40χρονος τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης μέρας είχε διαπράξει διαδοχικά τρεις κλοπές από καταστήματα στην Κερατέα, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές συσκευές. Ο τρόπος παραβίασης της εισόδου και στις τρεις περιπτώσεις ήταν μέσω θραύσης του υαλοπίνακα εισόδου.

Οι αστυνομικοί που επιλήφθηκαν, κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων τον εντόπισαν και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κερατέας, εξιχνιάστηκαν επιπλέον τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στο Κορωπί Αττικής με εμπλεκόμενο τον 40χρονο.

Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!