Τropaio: Οκτώ Χρόνια Δίπλα στο Πολίτη

Από την ίδρυση του, μέχρι και σήμερα, το Τropaio, παραμένει πάντα πιστό στο όραμα και την αποστολή του να προσφέρει ποιοτικές ειδήσεις. Εδώ και 8 χρόνια, χαράσσει πορεία με οδηγούς τις διαχρονικές αξίες όπως η αξιοπιστία, το ήθος, η εμπιστοσύνη, η εμπειρία, αξίες που το ανέδειξαν και το καθιέρωσαν ως πρωταγωνιστή στην τοπική κοινωνία της Ελληνικής δημοσιογραφίας και όχι μόνο.

Το Τropaio, αποτελεί για 8 χρόνια ορόσημο με την αδιάλειπτη παρουσία του στην Ελληνική κοινωνία. Συνεχίζοντας μια επιτυχημένη πορεία ετών και παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, το Τropaio παραμένει ισχυρό και εύρωστο, ισχυροποιεί και εδραιώνει την ηγετική τoυ θέση.

Πιο συγκεκριμένα, το Τropaio, διατηρεί υψηλά επίπεδα ακροαματικότητας, Επιπροσθέτως, ως αποτέλεσμα μιας συντονισμένης και εντατικής προσπάθειας της Διοίκησης του Τropaio, για περαιτέρω ενίσχυση του, να ανταποκρίνεται άμεσα στις απαιτήσεις του κοινού. Επίσης, αποδεικνύει πως το Τropaio αποτελεί πυλώνα ενημέρωσης για τους πολίτες. προσδίδοντας του μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αίσθηση ευθύνης που του επιτρέπει να δρα δυναμικά,

Κατά την μακρόχρονη διαδρομή του, το Τropaio, με ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης και διάθεση ανταπόδοσης στο κοινωνικό σύνολο, στηρίζει συστηματικά τον πολιτισμό, το περιβάλλον, την επιστήμη και την πολιτιστική μας κληρονομιάς, αλλά και μια σειρά άλλων μεμονωμένων δράσεων.

Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες που μας εμπιστεύονται για την ενημέρωση τους, η ομάδα του Τropaio σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας.
Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!