Κόρινθος: Συγκλονίζει η αυτοκτονία του αγνοούμενου γιατρού

Η εξαφάνιση και ο επίλογος της ζωής του.

Θλιβερό τέλος στην εξαφάνιση του 61χρονου γιατρού που βρέθηκε νεκρός. Eντοπίστηκε 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σε ελαιώνα δίπλα στην Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου. Ο 61χρονος Β’ διευθυντής της πνευμονολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου βρέθηκε νεκρός σε ύπτια θέση σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο γιατρός αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) το οποίο ήταν δικό του. Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε και στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής Ναυπλίου-Καλαμάτας.

Συγκλονιστικά είναι όσα λέει στο newsit.gr για τον αυτόχειρα γιατρό o συνάδελφος του στο γενικό νοσοκομείο Κορίνθου και πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Κορίνθου, Χρυσοβαλάντης Μέλος. «Είμαστε όλοι βαθιά συντετριμμένοι. Δεν ήταν κάτι που το περιμέναμε. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ο Απόστολος δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα και φαινόταν πάντα χαρούμενος. Ήταν πολύ εργατικός και πολύ καλός με όλους μας.

Τον γνώρισα πριν από 14 χρόνια όταν ξεκίνησα την ειδικότητα μου στο νοσοκομείο και με βοηθούσε και μου έδινε πολύτιμες συμβουλές από την αρχή, όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλους νεότερους συνάδελφους. Είχε χιούμορ και πάντα καλή διάθεση. Το περασμένο Σαββατοκύριακο που το νοσοκομείο βγήκε σε εφημερία αντιμετώπισε ευδιάθετος όλα τα κλινικά περιστατικά που προσήλθαν στο νοσοκομείο».

Ο κος Μελός επιβεβαίωσε με τη σειρά του την πληροφορία πως ο αυτόχειρας πριν φύγει από το σπίτι του, προχθές Δευτέρα, είχε αφήσει ένα σημείωμα στους οικείους του που έλεγε ότι πάει να συναντήσει την μητέρα του (η οποία έχει πεθάνει).