Γιατί; Ανασύρθηκε νεκρός ο 24χρονος που έπεσε σε γκρεμό στη Κερατέα

Τropaio: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή τσουργέλι Κακιά Θάλασσα στην Κερατέα. 

Σημειώνεται πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος βρέθηκε στο σημείο κάτω από άγνωστες συνθήκες. Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκαν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.

Είναι γνωστό το σημείο σε όλους τους ντόπιους και για αυτό δεν πλησιάζει κανείς χωρίς λόγο. Ο δρόμος είναι σχετικά κοντά στον γκρεμό, αλλά δεν περνάνε αυτοκίνητα. Δεν έχει προστατευτικά αλλά δεν είναι δρόμος που έχει κυκλοφορία. Ο γκρεμός φτάνει και τα 90 μέτρα».

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα μιας και το σημείο δεν ήταν στο καθημερινό δρομολόγιο του νεαρού, που έπεσε στον γκρεμό και έχασε τη ζωή του, καθώς φέρεται να γνώριζε καλά την περιοχή.  

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός που ανασύρθηκε νεκρός, για αρκετή ώρα κρεμόταν με τον κίνδυνο να πέσει ακόμη πιο χαμηλά στον γκρεμό. η μητέρα του, αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο Γιώργος έφυγε από το σπίτι.

Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!