Να περνάνε απαρατήρητοι στο γήπεδο οι διαιτητές !!!

Τropaio: Πιστεύουμε ότι έφτασε η ώρα της ΚΟΠ για να πάρει πιο ριζοσπαστικά μέτρα και ας κοιτάξουν και οι ίδιοι διαιτητές να αναλάβουν της ευθύνες τους».
Η Διοικήσεις της ΠΑΕ δεν ζήτησαν ποτέ την εύνοια της διαιτησίας και ποτέ δεν προσπάθησαν να δημιουργήσουν σκόπιμους θορύβους για να έχει τη βοήθειά της στα ματς, τακτική που δυστυχώς κάποιοι εφαρμόζουν τους τελευταίους μήνες. Στήριζε και στηρίζει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Super Laegue γιατί αυτό επιτάσσει το γενικότερο συμφέρον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εάν όμως κάποιοι για καθαρά δικούς τους λόγους, είτε επηρεάζουν, είτε θεωρούν ότι δεν είναι ικανή η διαιτησία είναι πολύ εύκολο να επιλέξουν το δρόμο της κλήσης διαιτητών από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Η Διοικήσεις της ΠΑΕ έχουν την άποψη ότι διαιτητές που αποδεδειγμένα τα τελευταία χρόνια ακολουθούν τον δικό τους σκοπό που είναι ζημιογόνος για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, δηλαδή είναι ανίκανοι, εδώ και τώρα θα πρέπει να απομακρυνθούν από το χώρο της. Όλοι έχουν υποχρέωση να στηρίζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο”.
Ελπίζουμε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) θα επαναφέρει το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.
Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!