Ξεσπά η σύζυγος του 41χρονου που «έφυγε» από κορονοϊό – «Χάθηκε άδικα, θα κάνω μηνύσεις»

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία του Πύργου από την τραγωδία οικογένειας που σε 20 ημέρες έχασε πρώτα τον πατέρα και μετά τον γιό από κορονοϊό.

Ο άτυχος 41χρονος νοσηλευόταν από τις 2 Μαρτίου στη κλινική covid του νοσοκομείου του Πύργου και πρόκειται για το νεότερο θύμα του ιού στην Ηλεία.

Η σύζυγός του Γεωργιά μίλησε στο STAR για το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα τόσο στην ίδια όσο και στην οικογένεια συνολικά.

«Στο νοσοκομείου του Πύργου δεν μπορούν να αναλάβουν σοβαρά περιστατικά»

Η σύζυγος του 41χρονου δηλώνει συντετριμμένη καθώς όπως λέει μέχρι και τις τελευταίες ώρες επικοινωνούσε με τον άνδρα της και τον περίμενε σπίτι ενώ έκαναν σχέδια για τους ίδιους και την μικρή κορούλα τους

«Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι ώρες τόσο οικογενειακά, όσο και σε όλα τα επίπεδα. Εμένα ο άνθρωπος μου έφυγε και αυτό δεν αλλάζει ούτε μπορούμε να γυρίσουμε πίσω τον χρόνο όμως αυτό που έχω να πω είναι ότι στο νοσοκομείου του Πύργου δεν μπορούν να αναλάβουν σοβαρά περιστατικά!» λέει αρχικά η Γεωργία και συμπληρώνει οργισμένη:

«Και βασικά ούτε απλά περιστατικά δεν μπορούν να αναλάβουν, δεν έχουν την υποδομή, δεν έχουν γιατρούς. Όλο το νοσοκομείο λειτουργεί με δυο γιατρούς και για την Παθολογική και για την Covid και για παντού… Δεν το χειρίστηκαν σωστά το περιστατικό και πιστεύω πως ο άνθρωπός μου χάθηκε άδικα ενώ έπρεπε να είχε φύγει για Ρίο».

O άτυχος 41χρονος και η σύζυγός του
«Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για το παιδί»
Η Γεωργία τονίζει πως θα βρει τη δύναμη να σταθεί στα πόδια της και μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια να σταθούν δίπλα στο παιδί που είχε αποκτήσει με τον 41χρονο, στην μικρή Τζώρτζια.

«Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για το παιδί! Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, έχουμε την υποχρέωση να προχωρήσουμε μπροστά».

«Δεν θα περάσει έτσι αυτό!»
Η σύζυγος του 41χρονου προαναγγέλλει, τέλος, ότι θα καταφύγει στην δικαιοσύνη.

«Ο πατέρας του συζύγου μου ήταν μεγάλος σε ηλικία, είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα γι’ αυτό και δεν τα κατάφερε! Αλλά ο άνδρας μου ήταν μικρός και δεν δικαιολογείται αυτό που έγινε. Εγώ έχω πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να προβώ και σε περαιτέρω ενέργειες για αυτό που έγινε. Θα προβώ σε μηνύσεις και στους γιατρούς και στο νοσοκομείο και στην διοίκηση απλά περιμένω τον φάκελο».