Μπέος: «Βρε νούμερα ασχολείστε με το αν έχω γκόμενα;»

Ο Αχιλλέας Μπέος «απασφάλισε» και με το γνωστό του ύφος, ζήτησε εξηγήσεις για τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα. «Δεν κάνετε ούτε για να σκουπίζετε σκάλες» είπε μεταξύ άλλων…

Άστραψε και βρόντηξε ο δήμαρχος Βόλου στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, η οποία έγινε διαδικτυακά. Ο Αχιλλέας Μπέος, αφού αναφέρθηκε στα ζητήματα της πόλης και απάντησε στα αιτήματα που είχαν θέσει οι παρατάξεις, εξαπέλυσε επίθεση σε μέλη του δημοτικού συμβουλίου, που το τελευταίο διάστημα ασχολήθηκαν με την προσωπική του ζωή, ασκώντας του κριτική.

«Έκανα αίτημα στον αρμόδιο υπουργό, να κάνουμε δια ζώσης το επόμενο δημοτικό συμβούλιο για να σας περιποιηθώ καταλλήλως. Να σας βλέπω τετ α τετ γιατί μου έχετε ξεφύγει τώρα τελευταία και ασχολείστε πιο πολύ με το αν θα πάω στον Τσουγκριά, αν υπάρχει πριγκιπόπουλο, πού παρκάρισα το αυτοκίνητό μου ή αν έχω καμία γκόμενα. Γι’ αυτό σας ψήφισε ο κόσμος ρε νούμερα; Για την πόλη σας ψήφισε. Κι εγώ κρίνομαι για την πόλη μου. Κουτσομπόληδες.

Ασχοληθείτε με τα προβλήματα της πόλης, δώστε προτάσεις, λύσεις, ξεφτίλες. Σας νοιάζει αν θα πάω στην Αθήνα ή στον Τσουγκριά ή στο παιδί μου; Τι είναι αυτά ρε; Σα δε ντρέπεστε λίγο. Σας ξεφτίλισε ο κόσμος, σας έφτυσε. Και δεν πήρατε το μάθημά σας ούτε το 2015 ούτε το 2019; Θα σας έπαιρνα μαζί μου, αλλά δεν κάνετε ούτε για να σκουπίζετε τις αυλές» τόνισε, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, απευθυνόμενος κυρίως σε μέλη των μειοψηφιών που του άσκησαν κριτική σε επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα.