Ρίσκαρε πολύ και μηδενίστηκε το γραπτό του – Η σκηνή που σημάδεψε τις εξετάσεις

Ακόμα ένα επεισόδιο στις Πανελλήνιες 2021. Αυτή τη φορά όλα έγιναν σε σχολείο της Κρήτης, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων…

Για τρίτη φορά, υποψήφιος από την Κρήτη ξεχνάει να αφήσει πίσω του το κινητό τηλέφωνο. Αυτή τη φορά, το περιστατικό αφορά σε υποψήφιο στον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος είχε μαζί του ανοιχτό, το κινητό τηλέφωνο. Όπως προβλέπεται από την διαδικασία, το γραπτό του μηδενίστηκε.

Υπενθυμίζεται πως οι πανελλήνιες εξετάσεις ολοκληρώθηκαν σήμερα για τα Γενικά Λύκεια με μαθήματα της Φυσικής, της Ιστορίας και της Οικονομίας. Η εξέταση των ειδικών μαθημάτων των ΓΕΛ θα ξεκινήσει την Τρίτη, 29 Ιουνίου, με το μάθημα των Αγγλικών και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Ιουλίου με το μάθημα Έλεγχος Μουσικών και Ακουστικών Ικανοτήτων.

Πανελλήνιες 2021: Ο υποψήφιος που έδωσε και «ζωγράφισε» στην κάμερα – «Σαν ερωτική βιαιοπραγία ήταν»

Παράλληλα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ συνεχίζουν αύριο τις πανελλαδικές εξετάσεις με τα μαθήματα, Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. Στα Επαγγελματικά Λύκεια οι πανελλαδικές εξετάσεις τελειώνουν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.