Υγειονομική βόμβα ο σκουπιδότοπος στη Κερατέα Φώτο

Τropaio: Δήμαρχε της Λαυρεωτικής, και αρμόδιε αντιδήμαρχε, οι πολίτες ρωτούν που θα πάει αυτή η κατάσταση, και σε πια χώρα ζούμε!!!

 Εδώ πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή στους αρμοδίους κρατικούς φορείς,  να επέμβουν άμεσα για την “επικινδυνότητα”   του φαινομένου,  Ένας ογκώδες  σκουπιδότοπος έχει δημιουργηθεί στο ΒΙΟΠΑ  Κερατέας όσο περνάει ο καιρός γίνεται και πιο επικίνδυνος αφού η συσσώρευση των μπαζών και σκουπιδιών είναι συνεχής!  δημιουργείται ανεξέλεγκτη χωματερή.

Εκατοντάδες σακούλες σκουπιδιών με όλων των ειδών τα απορρίμματα, μπάζα και κάθε είδους άχρηστα υλικά, έχουν πλημμυρίσει το χώρο, δημιουργώντας μια εστία μόλυνσης,  όπως τα κατέγραψε ο φακός του Τropaio.

Καθώς η κατάσταση μοιάζει ανεξέλεγκτη, οι πολίτες ανησυχούν ότι αν δεν αντιμετωπιστεί άμεσα, η χωματερή αυτή, θα ξεφύγει από τα όρια  και θα προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα, είναι μια εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση.

Από την όλη διαδικασία προκύπτει ότι τα προηγούμενα χρόνια, ενώ όλοι γνώριζαν τι συμβαίνει κανείς δεν φρόντισε να λύσει το πρόβλημα, ενώ δεν υπάρχει ούτε μια έκθεση από τους επιθεωρητές περιβάλλοντος, που να περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στον σκουπιδότοπο στο ΒΙΟΠΑ Κερατέας .               

Η κερατέα τα προηγούμενα χρόνια έδωσε έναν τιτάνιο αγώνα, συγκρούστηκε με το κράτος για την απομάκρυνση της, και τώρα κάποιοι…. την έφεραν  μέσα στα σπίτια μας !!!