Λάρισα: Βρήκαν πορτοφόλι με… 8.000 ευρώ και το παρέδωσαν στην αστυνομία

Βραβείο τιμιότητας διεκδικούν δύο εργαζόμενες φοιτήτριες στη Λάρισα, οι οποίες βρήκαν πορτοφόλι που είχε μέσα… 8.000 ευρώ!
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, παρ’ ότι και οι δύο εργάζονται για να βγάλουν το μεροκάματο και να συνεχίσουν τις σπουδές τους, δεν δίστασαν και πήγαν το πορτοφόλι με τα χρήματα στην αστυνομία.

Η πράξη αυτή ενθουσίασε τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Αστέριο Μαντζιώκα, ο οποίος σε ανάρτησή του στέκεται στην πράξη τους

«Είναι από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω, γιατί δυστυχώς τα “καλά νέα” σπανίζουν. Πόσο μάλλον όταν σε γεμίζουν με αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Συγκινήθηκα πραγματικά όταν δυο φοιτήτριες ήρθαν στο γραφείο μου για να παραδώσουν ένα πορτοφόλι που βρήκαν το οποίο περιείχε 8.000€. Τα κορίτσια αυτά δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν. Ένιωσα υπερήφανος σαν αστυνομικός, αλλά και σαν γονιός, γιατί αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον της πατρίδας μας. Αθόρυβα και ταπεινά μέσα από την σκληρή δουλειά και την δύσκολη καθημερινότητά τους, παραδίδουν μαθήματα σε εμάς τους μεγαλύτερους….Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και στους γονείς σας!!! Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε ένα λαμπρό μέλλον, γιατί έχετε βάλει τα πιο γερά θεμέλια να κατακτήσετε τους στόχους σας….», τονίζει ο επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλία.