Το Τropaio ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ…ΠΕΤΥΧΕ!

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε! Αυτό μας κάνει ακόμη καλύτερους.

Το Τropaio ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε ακροαματικότητα, με πολλές…πολλές ειδήσεις, καλές και άσχημες!

Με εκατοντάδεs Χιλιάδες άρθρα, εικόνες και βίντεο, αγαπημένοι αναγνώστες, εκατομμύρια site όσα και τα ευχαριστώ μέσα σε λίγα χρόνια μετατρέψατε το Τropaio σ’ ένα απ’ τα πιο αγαπημένα site στην Αττικής και όχι μόνο.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας που στέκονται δίπλα στα εύκολα και στα δύσκολα…

Στο Τropaio δουλεύουμε πολύ, αγαπάμε αυτό που κάνουμε, τρέχουμε και κουραζόμαστε, γυρνάμε στης πόλης αλλά και στα χωριά και σας συστήνουμε κάθε τι όμορφο και ξεχωριστό ή άσχημο που χρήζει αλλαγής και προσοχής, αλλά κυρίως μαθαίνουμε από τα λάθη μας, ακούμε, εξελισσόμαστε και δεν αφήνουμε τίποτα και κανέναν να μπει εμπόδιο σε αυτό το μαγικό ταξίδι…που ξεκινήσαμε,

Στόχος είναι να έρθουμε ακόμα πιο κοντά σας και να ενισχύσουμε την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο της αξιοπιστίας και του σεβασμού στη σωστή ενημέρωση.

Έτσι ανταποδίδουμε στο ελάχιστο ακολουθώντας το δρόμο της Αλήθειας, της Ηθικής και των Αξιών με τις οποίες αν έχεις μεγαλώσει…συνεχίζεις να πορεύεσαι χωρίς δεύτερες σκέψεις!

Το Τropaio: όπως όλα δείχνουν ¨κέρδισε τη μάχη¨ της ενημέρωσης χωρίς να έχει ως δεκανίκι το κουτσομπολιό, τις φήμες, την κατευθυνόμενη προπαγάνδα, τις άνωθεν εντολές και άλλες σκοπιμότητες.

Θα είμαστε παντού και ότι διαβάζετε…στο Tropaio θα είναι αξιόπιστη, και έγκυρη είδηση!

Για εμάς και για εσάς που συνεχίζετε να είστε η δύναμή μας! Γιατί βαδίζουμε μαζί καθημερινά…γιατί είμαστε η φωνή σας!«Πείτε την άποψή σας δυνατά» Το Τropaio δεν έχει ξύλινη γλώσσα!

Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!