Είναι από τις φορές που ένα ευχαριστώ μοιάζει τόσο φτωχό


Tropaio: Είναι από τις φορές που ένα ευχαριστώ μοιάζει τόσο φτωχό για να εκφράσεις αυτό που πραγματικά νοιώθουμε, όλοι οι άνθρωποι του Tropaio gr. Καθημερινά ανοίγετε χιλιάδες φορές τις σελίδες μας για τα επίκαιρα θέματα που σας προβληματίζουν και έχουν ενδιαφέρον .
Καθημερινά είστε εκατοντάδες που μας επιλέγετε για την ενημέρωση σας κι αυτό μας τιμά.

Στο Τropaio, υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται σκληρά και πιστεύουν στην ενημέρωση, με εγκυρότητα, αμεσότητα και αξιοπιστία. Οι άνθρωποι αυτοί, όλοι εμείς, αισθανόμαστε πραγματικά περήφανοι για την επιλογή μας από το αναγνωστικό κοινό, που μέρα με τη μέρα μας καθιερώνει στη συνείδηση των πολιτών .
Οι αριθμοί υπάρχουν και αποτυπώνονται επισήμως, αλλά στην πραγματικότητα είναι σημαντικότερη η καθημερινή μας επαφή με την είδηση, τα δραματικά, τα όμορφα και τα ξεχωριστά που μοιραζόμαστε με το κοινό , στο κυνήγι της επικαιρότητας.
Μας συγκινείτε καθημερινά όχι μόνον δίνοντας μας αναγνωσιμότητα αλλά και δείχνοντας μας εμπιστοσύνη μιλώντας μαζί μας, στέλνοντας μας φωτογραφίες και βίντεο, δίνοντας μας τη δυνατότητα να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.
Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τropaio gr.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ καθημερινά αναζητώντας επίμονα την είδηση και την αλήθεια, με επίκεντρο τον τόπο μας, και με ανοιχτούς ορίζοντες για την Λαυρεωτική, την Ελλάδα και τον κόσμο.
Στο Τropaio αντιλαμβανόμαστε την Υπευθυνότητα της αποστολής μας και της κουλτούρας μας. Είναι μια έννοια που συνδέεται άρρηκτα με τον πολίτη “Καινοτομούμε, για να αλλάξουμε τις ζωές των συμπολιτών μας “. Για εμάς ο σκοπός αυτός σημαίνει να προσπαθούμε καθημερινά να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και στις προσδοκίες της κοινωνίας. Να ακούμε προσεκτικά, να συμπεριφερόμαστε υπεύθυνα, να νοιαζόμαστε για ό,τι συμβαίνει γύρω μας, να συμμετέχουμε, να στηρίζουμε όσους χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά μας.
Η στρατηγική Υπευθυνότητας είναι η πυξίδα μας για να κάνουμε πράξη αυτές τις δεσμεύσεις, οργανωμένα και συστηματικά, εφαρμόζοντας σύγχρονα πρότυπα και καλές πρακτικές και υλοποιώντας δράσεις που δημιουργούν αξία για όλους.

Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!