Η Κερατέα χρειάζεται άνεμο δημιουργίας ! Φώτο

Τropaio: Στην προεκλογική περίοδο ακούγονται πολλά και διάφορα. Από  υποψήφιους. Το σοβαρό ζήτημα όμως είναι να μιλήσουμε, με τεκμηρίωση, για ζητήματα που μπορούν να δρομολογηθούν λύσεις συγκεκριμένες και με προσεγγίσιμο κόστος.

Επί της ουσίας τώρα. Παρουσιάσαμε το προηγούμενο διάστημα ένα στρατηγικό πλάνο για την Κερατέα της Λαυρεωτικής. Καταθέσαμε από αυτό εδώ το βήμα στους δημότες ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που αποτελεί οδηγό για τις τοπικές εξελίξεις τα επόμενα χρόνια. Κάθε σκέψη μας αλλά κυρίως κάθε δράση που προτείνουμε ξεκινά και καταλήγει στην Κερατέα.  

1 Αξιοποίηση του πανιού ορούς.

2 Αξιοποίηση  και Αναμόρφωση στην επάνω πλατέα.

3 Απομακρύνεται τα Εγκαταλελειμμένα Ι . Χ

4 Δώστε έμφαση και Αξιοποίηση στο περιβάλλον.

To  θέμα  είναι το τι γίνεται στη πόλη της Κερατέας. Ποια είναι η σημερινή κατάσταση και πως μπορούμε να την αλλάξουμε. Ουσιαστικά βλέπουμε ότι η κατάσταση που επικρατεί είναι χαώδης. Η λειτουργία και η αισθητική της περιοχής θυμίζει πρωτόγονες συνθήκες.

Είναι προτάσεις εφικτές, με συγκρατημένο κόστος αλλά μεγάλη απόδοση. Δεν φτάνει να χαρακτηρίζουμε τη «Κερατέα» ως περιοχή μοναδικής φυσικής ομορφιάς αλλά πρέπει να βρίσκουμε λύσεις που θα την αναδεικνύουν με σύγχρονο τρόπο και οικονομική απόδοση για την κοινωνία μας.

Η Κερατέα πρέπει να προχωρήσει. Να ξεκολλήσει από τη στασιμότητα. Η τοπική διοίκηση να ξυπνήσει επιτέλους από τον πολιτικό λήθαργο.

Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά