Ο Αλληλοσεβασμός και οι Ανθρώπινες Σχέσεις…

Γράφει ο Γιώργος Φλεβάρης :  Μέσα από τη διαχρονική διαδρομή το Tropaio τα τελευταία (10) χρόνια υπηρέτησε την κοινωνία με συνέπεια, εντιμότητα, και ανιδιοτέλεια, και τις προσωπικές ατζέντες.

Είχε την τιμή να το εμπιστευτούν εκατοντάδες  χιλιάδες αναγνώστες και να συγχαρούν      γι’ αυτή του την ενέργεια, ήταν για το Tropaio η καλύτερη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά και την συναίνεση που ακολούθησε. Μοναδικό κέρδος η αναγνώριση, ο αλληλοσεβασμός και οι ανθρώπινες σχέσεις με τους αναγνώστες, οι οποίες κτίστηκαν και δοκιμάστηκαν σε συνθήκες δύσκολες και παραμένουν μέχρι σήμερα ισχυρές και αναλλοίωτες.

Όλοι γνωρίζετε την προσπάθεια του να διεκδικήσει μια θέση στην ενημέρωση και το κατάφερε στο ακέραιο.

Πιστεύει πως η ενέργεια  σύνεσης, συλλογικότητας και συνένωσης δυνάμεων, που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία μας. Για μια υπερκομματική αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα σε συνθήκες διαφάνειας και δημοκρατίας, με τους πολίτες πρωταγωνιστές, μακριά από υπερβολές, ακρότητες και αυταρχισμούς , που έχει σαν αποτέλεσμα το διχασμό της κοινωνίας.

Ποτέ του δεν πολιτεύτηκε με ρεβανσισμό αλλά ούτε το πολιτικό του ήθος και η παιδεία του, δεν του δίνουν το δικαίωμα να βάλει σε δίλημμα τους συναγωνιστές του και τους αναγνώστες του, που πίστεψαν στο Τropaio τόσα χρόνια και πορευτήκανε μαζί.

Όμως, διαβεβαιώνει τους συμπολίτες ότι θα είναι παρών και στο πλευρό τους, με την πόρτα ανοικτή και θα συνέχιση όπως έκανε μια ζωή να εργάζεται μαζί τους για το κοινό συμφέρον των πολιτών.

Το Tropaio έχει αποδείξει της ικανότητες του, οι πολίτες το αναγνωρίζουν με τα καθημερινά μηνύματα στο ηλεκτρονικό του έντυπο, και έτσι θα συνεχίσει.

Tropaio: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!