Πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Μελιού στη Κερατέα ΦΩΤΟ


Tropaio: Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, το βράδυ η καθιερωμένη γιορτή Μελιού στη κερατέα. Την έναρξη τις εκδήλωσης άνοιξε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λουκάς . Οι επισκέπτες φέτος ήταν λιγοστοί, όπως και τα περίπτερα, δεν ήταν τα αναμενόμενα, κανείς ντόπιος παραγωγός δεν έδωσε το παρόν, αλλά ούτε και ο πρόεδρος των μελισσοκόμων, το τι συμβαίνει δεν το γνωρίζουμε!

Οι επισκέπτες προμηθεύτηκαν αγνό μέλι απευθείας από τον Έλληνα μελισσοκόμο. Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας αποτελεί τη μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Αποτελεί τον τόπο συνάντησης των ανθρώπων της μελισσοκομίας και έναν άριστο τρόπος για την προβολή του Ελληνικού μελιού τόσο στους χώρους εστίασης και εμπορίας όσο και στο καταναλωτικό κοινό, που κατακλύζουν κάθε χρόνο τους εκθεσιακούς χώρους της.
 

Στόχος της έκθεσης είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών. Φέτος μεγάλα προβλήματα προκλήθηκαν στον ελληνικό μελισσοκομικό κλάδο, από τις καταστροφικές πυρκαγιές, που έπληξαν τη χώρα τις προηγούμενες εβδομάδες. Στο τέλος της εκδήλωσης οι Μανιταρόφιλοι από τα Γρεβενά προσέφεραν στο κοινό την καθιερωμένη μανιταρόσουπα. Η Νάντια Καραγιάννη και ο Νίκος Καραγιάννης ερμήνευσαν μελωδίες που έχουν αφήσει εποχή .Την Κυριακή η φιλαρμονική του δήμου με τον μαέστρο Ιωάννη Οικονομάκη, έκλισε το φεστιβάλ μελισσοκομίας στη Κερατέα.
Tropaio: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!