Ρεσιτάλ υποκρισίας και μπαρούφας!

Το Τropaio.Έχει επανειλημμένα τονίσει, μόνο όταν βλέπουμε μπουλντόζες να δουλεύουν τότε και μόνο τότε εκτελούνται έργα!

 Δεν χρηματοδοτεί οδικά έργα όπως τις επεκτάσεις της Αττικής Οδού  Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ΕΤΕ έχουν διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να χρηματοδοτήσουν οδικά έργα. Πιθανότερη λύση η υλοποίηση των επεκτάσεων μέσω συμβάσεων παραχώρησης.

Παρά τις συνεχείς εξαγγελίες της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υποδομών σύμφωνα με τις οποίες ορισμένες επεκτάσεις της Αττικής Οδού θα γίνουν ως δημόσια έργα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕ) έχουν διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να χρηματοδοτήσουν οδικά έργα. Ειδικά έργα μέσα στον αστικό ιστό που μπορούν να είναι ανταποδοτικά, μέσω διοδίων, λόγω της μεγάλης κυκλοφορίας.

Έτσι μέσα στην επόμενη διετία μπορεί να δούμε ένα διαγωνισμό για τη νέα σύμβαση του κυρίως οδικού άξονα της Αττικής Οδού (και της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού) και έναν ξεχωριστό διαγωνισμό για τις επεκτάσεις.

Γι’ αυτό το λόγο και ο διαγωνισμός για την επέκταση της Λεωφόρου Κύμης μέχρι τον κόμβο Καλυφτάκη στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης πάει συνεχώς προς τα πίσω, αφού στο υπουργείο Υποδομών, που θέλουν να τον προχωρήσουν ως δημόσιο έργο, δεν βρίσκουν κονδύλια για τη χρηματοδότησή του.

Tropaio: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!