(10) χρόνια Tropaio: Χιλιάδες Αναγνώστες!… Μια ολόκληρη ιστορία…

Ιωάννα . Μιχαλάκου : Για το Τropaio. Η 1η Σεπτεμβρίου κάθε έτους είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το Tropaio. Είναι μια μέρα συγκίνησης καθώς ενθυμάμαι με πόσες δυσκολίες ξεκίνησε τότε, την 1η Σεπτεμβρίου 2011 μια νέα προσπάθεια στο χώρο της ενημέρωσης και χαράς γιατί διαπίστωσα πόσο αγκαλιάστηκε αυτό το εγχείρημα και πόσα  σημαντικά πράγματα άλλαξαν σε  τοπικούς φορείς σχετικά με την τοπική ανάπτυξη των τοπικών κοινοτήτων.

Άνοιξε νέους δρόμους στην ενημέρωση, προσέγγισε νέους ανθρώπους, δημιούργησε ένα δίκτυο δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε αναγνώστη να έχει λόγο και ρόλο.                        

Το Τropaio αγκαλιάστηκε, έγινε σημείο αναφοράς και πηγή ειδήσεων για την  Ελλάδα, ακόμη και του εξωτερικού.

Οι  χιλιάδες  αναγνώστες όλα αυτά τα χρόνια (νούμερα  ιλιγγιώδη για ένα επαρχιακό site) είναι η μόνη δύναμη και χάρη σε αυτούς, σε όλους εσάς δηλαδή, μπορούν να κοιτάζουν με αισιοδοξία το μέλλον. Τα (10)αυτά χρόνια ζήσαμε μαζί  με το Τropaio  μεγάλα και μικρά γεγονότα και έτσι θα συνεχίσει.

Θα συνεχίσει να γράφει  ιστορία και όχι  μόνο. Συγχαρητήρια και πολλές ευχές για την σημαντική του επιτυχία. Οι ανταποκριτές του σε όλοι την επικράτεια, εργάζονται οικιοθελώς γιατί το Τropaio είναι μεγάλο κεφαλαίο στη κοινωνία.

Για τα δέκα χρόνια Τropaio.  Ιωάννα  . Μιχαλάκου . Καθηγήτρια.

Tropaio: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!