Ντούσαν Ίβκοβιτς: Ο μάγος του μπάσκετ (video)


Τropaio: . Ο μάγος του μπάσκετ Ίβκοβιτς :;Eέφυγε,μια μεγάλη προσωπικότητα του μπάσκετ. Ο τεράστιος Ντούσαν Ίβκοβιτς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, ποτέ δεν σταμάτησε να δείχνει την αγάπη του για την Ελλάδα.
Έζησε πολλές όμορφες στιγμές στη χώρα μας ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Πρόσφερε τόσα πολλά στο μπάσκετ στην Ελλάδα και δεν γινόταν να μην δεθεί.

Ο Σέρβος θρύλος έφυγε από τη ζωή στα 78 του και είχε την χώρα μας σαν δεύτερο… σπίτι του όπως είχε πει χαρακτηριστικά στο αφιέρωμα που του είχε κάνει η διοργάνωση το 2017. Ο Ντούντα είχε τονίσει πως η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα του, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε πως αγαπά τον Ολυμπιακό και τη χώρα μας.
Στο video του είχαν… υποκλιθεί και οι Ιτούδης, Σφαιρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Παπανικολάου και Άντιτς, ενώ τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στο μπάσκετ.

Θυμηθείτε το video της Euroleague για τον άνθρωπο που οδήγησε τους Πειραιώτες σε 2 τρόπαια Euroleague. Ο πιο πετυχημένος head coach στην ιστορία του Ολυμπιακού και ένας εκ των σπουδαιότερων στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Το βίντεο αφιέρωμα της Euroleague που τον είχε ανακηρύξει θρύλο το 2017
Tropaio: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!