Εγκαίνια Πρότυπης Παιδικής Χαράς στην Κερατέα (Φώτο)

 
Τropaio: Μια ακόμα Παιδική χαρά προστέθηκε στη Κερατέα. Το Σάββατο 23 -10 – 2020,ο δήμος Λαυρεωτικής, παρέδωσε στους μικρούς μας φίλους της Κερατέας, μια Πρότυπη Παιδική Χαρά! Ευχαριστούμε για ένα όμορφο δώρο γενεθλίων!
Με την πρότυπη παιδική χαρά δημιουργήθηκε εκ νέου ένα πολύ σημαντικό έργο, στο οποίο οι «μικροί μας φίλοι» θα μπορούν να κάνουν με ασφάλεια κούνια και τσουλήθρα καθώς και να παίζουν σε άλλα ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια.

Στην πρότυπη παιδική χαρά θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν καθημερινά παιδιά ηλικίας από 3 έως 10 ετών. Η επιλογή του εξοπλισμού και ο σχεδιασμός της παιδικής χαράς έγιναν από ειδικούς επιστήμονες με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετούν την ίδια ώρα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε παιδιού.

Ο δήμαρχος κ. Λουκάς δήλωσε. Η πρόσβαση στο παιχνίδι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε παιδιού. Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε και φέτος και είμαστε ιδιαίτεροι περήφανοι,
Η πρότυπη παιδική χαρά θα γίνει πλέον σημείο συνάντησης για τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη, για ένα αυθόρμητο και ελεύθερο παιχνίδι.
Tropaio: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!