Θρίλερ με το θάνατο 33χρονου μεγιστάνα σε ξενοδοχείο του Λονδίνου μετά από πάρτι

Οι Αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε ο Ινδός κροίσος Βιβέκ Καντά σε πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του Ινδού μεγιστάνα, Βιβέκ Καντά καθώς κατέρρευσε ξαφνικά σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ενώ νωρίτερα διασκέδαζε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πρωτεύουσας του Λονδίνου.

Ο Καντά είχε παντρευτεί μάλιστα πριν λίγο καιρό το 29χρονο μοντέλο, Στούτι, με τις τελετές του γαμήλιου γεγονότος να διαρκούν μία εβδομάδα όπως αναφέρει το ινδικό έθιμο.

Η πορεία του νεαρού πολυεκατομμυριούχου είναι αξιοπρόσεχτη, καθώς στα 33 του χρόνια είχε δημιουργήσει τη δική του αυτοκρατορία. Διηύθυνε τον Όμιλο Nine, που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό και κτηματομεσιτικό κλάδο.

H σύζυγός του είναι απαρηγόρητη: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που συνέβη. Είμαι σε κατάσταση σοκ και ακόμη προσπαθώ να συνέλθω», δήλωσε. «Παντρευτήκαμε πριν από οκτώ εβδομάδες και ήταν όμορφα. Τώρα πρέπει να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη απώλεια. Είμαι συγκλονισμένη», προσέθεσε η 29χρονη.

Ο 33χρονος δεν υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, ενώ είχε στενές επαφές με στελέχη του κόμματος των Συντηρητικών της Βρετανίας.