Δήμος Αθηναίων: Παρελθόν από τους δρόμους τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

Τropaio: Αυτός είναι δήμαρχος με όλα του! «Λίγα λόγια» πολλά έργα!
Δήμος Αθηναίων . «Δίνουμε καθημερινές ανάσες στις γειτονιές της πόλης»
Παρελθόν από τους δρόμους της Αθήνας αποτελούν χιλιάδες οχήματα και δίκυκλα που ήταν εδώ και χρόνια εγκαταλελειμμένα στις γειτονιές της και έτσι απελευθερώνονται χιλιάδες θέσεις στάθμευσης.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, μέσα σε μία διετία ο Δήμος Αθηναίων έχει απομακρύνει με δικά του μέσα 2.255 αυτοκίνητα και 1.607 δίκυκλα.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τα συνεργεία του δήμου απομακρύνουν κατά μέσο όρο σε μηνιαία βάση περίπου 160 οχήματα και δίκυκλα. Στη συνέχεια προωθούνται σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις εναλλακτικής διαχείρισης οχημάτων, όπου ανακυκλώνεται το σύνολο των υλικών των οχημάτων σε ποσοστό που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 98%. Παράλληλα, οι ελεγκτές και οι καταγραφείς του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιούν αυτοψίες στις επτά Δημοτικές Κοινότητες, καταγράφοντας τα εγκαταλελειμμένα οχήματα σε δρόμους και πεζοδρόμια.
«Δίνουμε καθημερινές ανάσες στις γειτονιές της πόλης» , τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Επίσης, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον αριθμό 1595 ή μέσω διαδικτύου με την πλατφόρμα novoville, προκειμένου να ενημερώνουν τον Δήμο για εγκαταλελειμμένα δίκυκλα και αυτοκίνητα στην περιοχή τους.
Tropaio: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!