22χρονος που ξύπνησε από κώμα μετά από δύο μήνες:

Γιατρός Αυτός είναι ο λόγος που άντεξε

Οι συγγενείς του 22χρονου Αλέξανδρου προσεύχονταν για ένα θαύμα, που τελικά έγινε. Μετά από δύο μήνες που ήταν σε κώμα, ο νεαρός από το Βαρθολομιό ξύπνησε και σκόρπισε χαρά στους οικείους του, αλλά και στους γιατρούς του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας.

Ο 22χρονος Αλέξανδρος που τον περασμένο Αύγουστο είχε πέσει από την καρότσα κάρου στο Βαρθολομιό Ηλείας και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, νοσηλευόταν επί δυο περίπου μήνες στη Μοναδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Πάτρας σε κωματώδη κατάσταση. Και πλέον είναι στο σπίτι του και ακολουθεί πρόγραμμα φυσικοθεραπείας για την κινησιολογική του αποκατάσταση

«Όχι μόνον επέστρεψε νικητής, αλλά αυτή η περιπέτεια δεν του άφησε καμία βλάβη», δήλωσε μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο συντοπίτης του και άνθρωπος που τον στήριξε από την πρώτη στιγμή ιατρός- καρδιολόγος στη Γαστούνη, Γιώργος Παναγούλιας. Ο γιατρός χαρακτήρισε τον 22χρονο Αλέξανδρο μαχητή και με μεγάλη θέληση για ζωή. «Αυτός είναι ο λόγος που άντεξε και τα κατάφερε αλλά και χάρη στην τεράστια προσπάθεια των νευροχειρουργών και όλου του προσωπικού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο που τον αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και έκαναν τα πάντα ώστε ο Αλέξανδρος να κερδίσει αυτή τη μάχη», είπε ο κ. Παναγούλιας εμφανώς ανακουφισμένος από την αίσια έκβαση της περιπέτειας του μόλις 22 χρονών Αλέξανδρου.

Με πληροφορίες από pelop.gr