Το πηγάδι του θανάτου: Πάνω από 300 νεκροί

Βούτηξαν και δεν βγήκαν ποτέ ξανά στην στεριά

Άλλοι διασκεδάζουν βουτώντας στο νερό με φόντο την… άβυσσο, άλλοι καταδύονται για να εξερευνήσουν την εντυπωσιακή σπηλιά που κρύβει στα «σπλάχνα» της, σε μια βουτιά θανάτου.

Έχει το όνομα Jacob’s Well. Εξωτερικά μοιάζει με μια απλή λιμνούλα, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι μια παγίδα θανάτου. Παρά τη φήμη του ότι «καταπίνει» ανθρώπους, αποτελεί ένα αγαπημένο σημείο πολλών τουριστών, ωστόσο οι θάνατοι που το συντροφεύουν προκαλούν ανατριχίλα.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών έρχονται για να κολυμπήσουν στα καθαρά νερά του, χωρίς ωστόσο να καταδύονται βαθύτερα μέσα στη σπηλιά, η οποία τροφοδοτεί την πηγή Cypress Creek. Έχει άνοιγμα μόλις τέσσερα μέτρα πλάτος και έτσι όσοι αναζητούν τη συγκίνηση στα νερά του «πηγαδιού» δύσκολα διακρίνουν τους κινδύνους που παραμονεύουν στο εσωτερικό του.

Ποιοι είναι αυτοί; Όσοι βρίσκονται στην περιοχή ανεβαίνουν σε ψηλότερα βράχια που υπάρχουν εκεί και αποφασίζουν να βουτήξουν στο στενό άνοιγμα του.

Συνολικά 300 άτομα έχουν χάσει τις ζωές τους μέσα στην λίμνη ενώ δεκάδες διάσπαρτες πινακίδες προειδοποιούν όσους τολμήσουν να χαθούν στα νερά της… αβύσσου να το σκεφτούν καλύτερα.